Creëer een uitzonderlijke Gin-Tonic met onze Infusion Stirrers

Bij Pimp Your Drink geloven we dat een gewone Gin-Tonic kan transformeren in iets echt speciaals. Wij zijn trots om ons bedrijf voor te stellen dat zich wijdt aan het verrijken van je favoriete cocktail met een unieke touch. Ons geheim? De Infusion Stirrers. Deze infusion sticks voegen een spannende smaak toe aan je Gin-Tonic, waardoor je cocktailervaring op een nieuw hoogtepunt komt.

Ben je benieuwd hoe je onze Infusion Stirrers gebruikt om je Gin-Tonic te upgraden? Hier is een stapsgewijze handleiding voor jou.

Stap 1: Kies je Infusion Stirrer

Bij Pimp Your Drink bieden we drie verleidelijke smaken aan: munt, perzik en rozenbottel. Wil je een frisse draai geven aan je Gin-Tonic? Ga dan voor onze munt Infusion Stirrer. Verlang je naar een zomers tintje? Probeer onze perzik. Of wil je een subtiele, bloemige ondertoon? Dan is onze rozenbottel Infusion Stirrer iets voor jou.

Stap 2: Selecteer het Perfecte Glas

Elke  Gin-Tonic begint met het juiste glas. We raden een breed, bolvormig glas aan - een ballonglas - om de aroma's en de smaken van de gin en de Infusion Stirrer te accentueren.

Stap 3: De Juiste Verhoudingen

De ideale Gin-Tonic bestaat uit 50 ml gin en 150 ml tonic water. Zorg ervoor dat je een gin en tonic kiest die de smaak van je Infusion Stirrer aanvult en versterkt.

Stap 4: Voeg je Pimp Your Drink Infusion Stirrer Toe

Dit is het meest opwindende deel: het toevoegen van je Pimp Your Drink Infusion Stirrer. Roer de stirrer door je gin tonic tot je de gewenste smaakintensiteit bereikt. Je zult merken dat de smaken van de stirrer zich vermengen met de Gin en de Tonic, waardoor je een geheel nieuwe en verbeterde smaakervaring krijgt.

Stap 5: Voeg IJs en Garnering toe

Maak je  Gin-Tonic af met een paar ijsblokjes en een garnering die past bij de smaak van je Infusion Stirrer. Dit zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijk drankje, maar versterkt ook de smaakbeleving.

Daar heb je het, een eenvoudige maar effectieve manier om je Gin-Tonic te pimpen met onze Infusion Stirrers. Of je nu een casual drinker bent of een fervente cocktailkenner, Pimp Your Drink is er om je cocktailervaring te verrijken. Proost op een unieke smaakbeleving!


You may also like Bekijk alles